灵感

Industrie hoteliere

2014年03月10日 00:03 ·
...展开
收起
Industrie hoteliere Script
Wat zou je ervan vinden om op een veilige manier langdurige rijkdom uit te bouwen? Een patrimonium te bezitten dat je elke maand zekerheid en opbrengsten biedt maar ook comfort en luxe?
Grote vermogens kiezen niet langer voor het verlieslatende spaarboekje of de volatiele beurs. Ze kiezen ook niet meer voor het klassieke vastgoed, dat gepaard gaat met onderhoudskosten, het zoeken van huurders en wanbetalingen.
Net hiervoor biedt Industrie Hotelière een oplossing die u net zoals de grote vermogens slapend rijk kan maken.
Ooit al op hotel geweest zonder te betalen? Met hotelvastgoed loop je immers geen risico op wanbetaling. Het is een zorgeloze vastgoedinvestering die je een jarenlange meerwaarde garandeert. Dit dankzij het dagelijkse onderhoud en het professionele management van Industrie Hotelière. Iedereen weet toch dat een goed draaiend hotel een kleine goudmijn kan zijn?
Tot voor kort was dit soort vastgoed enkel beschikbaar voor grote vermogens. Maar als particulier met beperkte middelen kan je nu meeprofiteren van dit succes.
Blijf kijken en ontdek hoe je net zoals Bill Gates de beste Hotelbelegging kan starten zodat ook jij op een veilige manier een fortuin kan uitbouwen.
Het hotel dient professioneel uitgebaat te worden:
De Carlson Rezidor groep is een van de grootste hotelketens ter wereld. Al jaren baten zij succesvol meer dan 1000 hotels uit. Hun expertise zorgt uw zorgeloze en professionele uitbating
Het hotel dient gelegen te zijn in een opkomende regio, waar de vraag groter is dan het aanbod:
TESTIMONIAL 1 : Le tourisme à Spa a toujours été populaire. On accueille beaucoup de seminare ice des grandes entreprises pendant les semaines. En plus, Spa attire beaucoup de monde avec le circuit, la gastronomie, le casino, les thermes,….
En een aantrekkelijke instapprijs zorgt voor een absolute meerwaarde:
TESTIMONIAL 2: Radisson Blu Balmoral Spa is reeds jaren een succesvol hotel met een groot clienteel. Bovendien werd het in 2009 volledig vernieuwd. Zo heb je geen lange opstartfase maar direct rendement.
INDUSTRIE HOTELIERE biedt je de kans om op een veilige manier een langdurige rijkdom op te bouwen, een patrimonium te bezitten met maandelijkse zekerheid en opbrengsten, met comfort en met luxe.
Wil je graag weten hoe je met hotelvastgoed belastingen kunt besparen, hoeveel jouw spaartegoeden meer kunnen opbrengen of welke zekerheden je hebt met hotelvastgoed? Laat je gegevens na op hotelbeleggingspa.be en wij bezorgen je alle informatie.
“Laat je dromen werkelijkheid worden, met Industrie Hoteliere”
“finaal screen logo’s: Industrie Hotelière – Radisson Blu Balmoral Hotel – Meest belovende vastgoedbelegging 2014 – stichting vastgoed (lauwerkrans)”
Created by 87seconds
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!

更多相关创意作品

...

01'44

...

01'43

...

01'47

...

02'53

...

01'48

...

01'42

...

00'30

...

01'56

...

00'54

...

00'55

...

01'17

...

01'45

...

02'00

...

02'11

...

01'40

...

01'36

...

01'32

...

02'15

...

01'52

...

01'15