灵感

Olympus

2014年06月13日 00:06 ·
...展开
收起
Onze mobiliteit is op heden onderhevig aan vele moeilijkheden en problemen die alsmaar verergeren.
Zo verlangen velen onder ons naar meer flexibiliteit, namelijk op verschillende momenten het meest geschikte vervoersmiddel kunnen kiezen en makkelijk kunnen wisselen.
Als ondernemer of zaakvoerder weet u ongetwijfeld dat deze groeiende vraag naar flexible mobiliteitsoplossingen opportuniteiten biedt voor uw klanten en voor uw medewerkers.
Maar hoe beantwoorden aan deze behoefte? Hoe in de complexe marktomgeving met vele verschillende partijen de juiste partners vinden? Hoe samen nieuwe mobiliteitsoplossingen uitwerken zonder dat de investering te zwaar doorweegt? Hoe zeker te zijn dat zowel de IT integratie als het administratief werk niet uit de hand lopen?
Olympus kan u helpen! Olympus is een platform, een ecosysteem, waar vraag en aanbod voor mobiliteit elkaar ontmoeten met het oog op het samenstellen van nieuwe mobiliteitspakketten.
Biedt u mobiliteitsdiensten aan zoals gedeelde fietsen, parkings, openbaar vervoer en laadpalen voor elektrische voertuigen?
Of wilt u als ondernemer graag uw klanten of medewerkers flexibele vervoersoplossingen aanbieden, zoals bijvoorbeeld pakketten van deze verschillende mobiliteitsdiensten?
Het olympusplatform helpt u in het opzetten, het activeren en het uitvoeren van deze samenwerkingen op een makkelijke en efficiënte manier.
Makkelijk
Het neutraal en onafhankelijk olympus-platform maakt het voor bedrijven makkelijker om goede partners te vinden, samenwerkingsakkoorden af te sluiten en informatie uit te wisselen. Een nieuwe gebruiker of een nieuw product toevoegen? Iedereen is onmiddellijk op de hoogte!
Verder, kunnen alle gebuikers geïdentificeerd worden met één enkele (MOBIB-)kaart die hen toegang geeft tot alle geactiveerde producten en diensten.
Efficiënt
Dankzij Olympus kan u uw kosten tot een minimum reduceren. U hoeft slechts een integratie met één enkel platform te voorzien, u ontvangt maandelijks een duidelijk overzicht van de verleende diensten en het gebruik van het platform zelf vereist geen kapitaalinvestering en slechts een zeer beperkte vergoeding.
Olympus vergemakkelijkt alle stappen van uw B2B samenwerkingen en helpt alle partners optimaal te profiteren van alle mobiliteitsopportuniteiten.
Wenst u zich aan te sluiten bij dit doeltreffende collaboratieplatform? Bezoek dan onze website of contacteer ons!
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!

更多相关创意作品

...

01'17

...

01'53

...

00'54

...

02'00

...

02'00

...

01'40

...

01'50

...

01'45

...

01'39

...

01'36

...

01'28

...

01'02

...

02'00

...

01'44

...

01'27

...

01'24

...

01'21

...

01'57

...

01'23

...

01'20