灵感

Philips Luchtbevochtigers voor een ideale luchtvochtigheid

2017年02月20日 00:02 ·
...展开
收起
Creëer een ideale luchtvochtigheid in huis met Philips luchtbevochtigers en voorkom een droge huid, ogen en slechte nachtrust.

Lees meer op https://www.philips.nl/c-m-ho/luchtzuiveraar-en-luchtbevochtiger/luchtbevochtigers

We zijn steeds meer bezig met gezondheid van onszelf en ons gezin. We letten dagelijks op wat we eten en drinken, maar ben je je ook bewust van de lucht die je iedere dag inademt? Wist je dat je in kilo’s 7 keer meer lucht inademt dan wat je eet en drinkt. Gemiddeld halen we 20.000 keer per dag adem en daarom is een goede luchtkwaliteit dus essentieel voor de gezondheid voor jou en je gezin.

Wist je dat ongeveer 60% van het menselijk lichaam bestaat uit water? Droge lucht onttrekt water uit huid en haarcellen. Bij een lage luchtvochtigheid verliest het lichaam vocht omdat het zweet op de huid sneller verdampt. Ook kunnen de longen minder zuurstof uit de ingeademende lucht opnemen. Zowel een te vochtige als een te droge atmosfeer wordt bij bepaalde temperaturen als onaangenaam ervaren.

Het inademen van droge lucht voelt allereerst hard en vervelend. Daarnaast kun je last krijgen krijgen van veel voorkomende kwaaltjes zoals gebarsten lippen, droge branderige ogen, een droge huid, geirriteerde ogen/neus, hoesten, hoofdpijn of zelfs een slechte nachtrust en concentratieproblemen. Ook astma en allergische reacties kunnen worden versterkt door deze droge lucht. Bovendien verspreiden (griep)virussen zich in koude droge lucht sneller.

De ideale luchtvochtigheid in huis brengt meerdere voordelen met zich mee zoals een comfortabele ademhaling, betere nachtrust en vitalere huid, lippen en haar. Vandaar dat het met name in de wintermaanden belangrijk is om luchtvochtigheid te reguleren in de ruimtes waar je veel bent zoals de slaapkamer, kinder- en babykamer en de woonkamer waar de verwarming vaak aan staat.

Een luchtbevochtiger helpt je om deze ideale, constante luchtvochtigheid van ongeveer 50% binnenshuis te behouden. Door water te verdampen wordt de luchtvochtigheid in de desbetreffende ruimte gereguleerd en wordt er een gezonde omgeving gecreëerd. Er zijn meerdere technieken om de ideale luchtvochtigheid te creëren. Een zeer effectieve techiek is koud-water verdamping. Bij koudwaterverdampers wordt dit proces op gang gebracht door middel van een ventilator die lucht langs een vochtig element leidt.

Lees meer over Philips Luchtbevochtigers op https://www.philips.nl/c-m-ho/luchtzuiveraar-en-luchtbevochtiger/luchtbevochtigers

Volg ons op:
• YouTube: http://www.youtube.com/Philips
• Twitter: http://twitter.com/PhilipsBeLux
• Facebook: https://www.facebook.com/Philips
• Pinterest: http://www.pinterest.com/philipsbenelux/
• Instagram: http://www.instagram.com/PhilipsBeLux
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3512986
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!

更多相关创意作品

...

02'22

...

00'30

...

00'30

...

00'20

...

00'50

...

00'30

...

01'28

...

00'15

...

00'15

...

00'15

...

00'30

...

00'29

...

00'25

...

00'46

...

00'20

...

00'28

...

02'37

...

00'30

...

00'45

...

00'20