灵感

Bedre online booking?

2018年11月05日 16:11
...展开
收起
Leder du efter et nyt eller bedre online bookingsystem? Eller har du et og tænker nu, at det måske kunne virke lidt smartere? Så se med her.
Lars fortæller om fordelene ved et specialtilpasset bookingsystem, der sørger for at ramme hovedet på lige præcis de søm, du har hamret din forretning op med. Det gælder om at fange nye gæster, lokke gamle kendinger tilbage og om at slå din virksomhed fast på bookingscenen.
Kører du med sæsoner? Med skiftende priser? Kører du efter priser, du selv har fundet frem til og sat ind i en tabel? Og hvorfor gør du det? Der er mange spørgsmål, du skal tage højde for. Måske du skal kaste dig ud i dynamiske priser, der lader dig styre priserne efter efterspørgslen, så du sørger for, at de matcher markedet og altså efterspørgslen. Det betyder, at nogle priser vil være højere på nogle tidspunkter af året, end de er nu, og at andre priser vil være lavere, når vi rammer lavsæson. Til gengæld får du solgt mere, og din bundlinje smiler derfor hele vejen til banken.
Lyt med, når Lars deler sin mangeårige viden om bookingsystemer og læs mere herunder, hvis du vil komme i dybden med to af vores fortrukne systemer.
Læs mere om BookingStudio lige her: inetdesign.dk/bookingstudio/
Læs mere om Spectra Systems lige her: inetdesign.dk/bookingstudio/
INETDESIGN VLOG 006
Copyrighted music: Artlist.io
Følg os på:
Facebook: facebook.com/inetdesign/
Instagram: instagram.com/inetdesigndk/
LinkedIn: linkedin.com/company/inetdesign/
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!