灵感

KPMG - Milk Fiber

2013年10月02日 00:10 ·
...展开
收起
Na zijn vader en grootvader vormt Philip de derde generatie van textielproducenten. De laatste jaren echter wordt Philip geconfronteerd met dalende verkoopcijfers, stijgende kosten en andere onvoorziene omstandigheden. Wordt Philip overdonderd door continue uitdagingen?
Uitdagingen zoals overnames en marktexpansie,
globalisatie,
nieuwe regelgeving,
politieke en economische veranderingen,
vernieuwende producten,
technologieën en instrumenten om ‘big data’ te analyseren.
Het omgaan met deze uitdagingen vereist innovatieve en nieuwe vormen van ondernemen. Philip heeft dat goed begrepen. Hij besloot om hemden te vervaardigen uit een duurzame en milieuvriendelijke bron – melkvezel – en om zo afvalmateriaal om te vormen naar een verkoopbaar eindproduct. Hij creëerde daarbij een volledig nieuwe waardeketen gaande van boer naar consument, en hij stond er niet alleen voor.
Hoe?
Philip vond met KPMG bekwame en betrouwbare adviseur die hem ondersteunden bij de omvorming van zijn bedrijf.
Prestaties: We helpen Philip bij het nemen van betere beslissingen, het verminderen van kosten, een efficiënte organisatie opbouwen en het ontwikkelen en implementeren van geschikte technologische strategieën.
Groei: Wij hebben de expertise om vorm te geven aan Philip’s antwoord op opportuniteiten en uitdagingen verbonden aan het groeiproces van zijn onderneming.
Risico’s: Zoals vele grote ondernemingen heeft Philip zich tot ons gewend voor risk consulting, om hem te helpen navigeren door zijn meest complexe problemen met als ultiem doel om risico’s te beheren.
Met een bekwame adviseur aan uw zijde, kan u toenemende complexiteit omvormen naar echte opportuniteiten. Met het volledige KPMG netwerk en diverse multidisciplinaire teams, kijken wij verder dan wat vanzelfsprekend is. We luisteren naar wat Philip daadwerkelijk aanbelangt. Bij KPMG maken wij het ondernemen eenvoudiger. Dat is waar we goed in zijn.
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!

更多相关创意作品

...

01'28

...

02'07

...

01'27

...

04'00

...

00'30

...

02'34

...

02'00

...

01'40

...

00'30

...

01'58

...

00'29

...

01'09

...

00'15

...

01'20

...

00'30

...

00'30

...

01'30

...

01'46

...

02'11

...

01'26