灵感

LEGO®Creator -31054 Expresul albastru +31055 Mașină roșie de curse +31060 Așii spectacolului aviatic

2017年01月10日 00:01 ·
...展开
收起
Plimbă-te cu această puternică locomotivă, cu un design clasic de tender cu șase roți, două tampoane, lumină frontală şi o schemă de culori albastru, negru şi gri. Când vrei o schimbare, înlocuiește între ele modulele din faţă, mijloc şi spate pentru a transforma Expresul albastru sau reconstruiește pentru a crea un Vagon sau un Tren rapid!

Dă o raită rapidă cu această grozavă mașină sport, cu spoiler posterior mare, motor posterior, faruri rotunde şi o schemă de culori stil sport, roșu, alb şi negru. Reglează spoilerul pentru o tracțiune sporită şi viteză mai mare! Când ai chef de o schimbare, reconstruiește pentru a crea un teribil Camion de remorcare sau o Mașină de curse.

Impresionează mulțimea cu uimitorii Ași ai spectacolului aviatic. Setul include: un camion de transport cu o imensă remorcă detașabilă, două avioane teribile, două steaguri şi un con de vânt.
Execută super defilări aeriene de mare viteză în avionul cu reacţie supersonic sau lupinguri în avionul clasic cu elice. Bucură-te de o zi minunată la spectacolul aeronautic! Schimbă între ele modulele din față, mijloc şi spate pentru a transforma modelele, sau reconstruiește setul pentru a crea un Camion pentru construcții sau două Mașini de curse super rapide.
评论{{comments.total > 0 ? '(' + comments.total +')' : ''}}

{{item.nickname}}

{{dateformat(parseInt(item.created_at), 'YYYY年MM月DD日 HH:mm:ss')}}

回复 赞 {{item.like || ''}}

{{item.content}}

没有更多了~
还没有人发表评论,来第一个发言吧!
广告
本片创作人
你是该片创作者?
我要认领作品